OM MAUSETH LYD

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Mauseth Lyd ble opprettet i 2009, og har siden da fokusert på å levere DJ-tjenester med høy kvalitet til våre kunder. Vi kan tilby DJs til alle tyer arrangementer, samt levere alt som trengs av utstyr.  I tillegg har vi dyktige ansatte som kan bistå som riggecrew til scener og større arrangement. 

Effektiv drift gjør at vi kan ha topp kvalitet på utstyr, og samtidig holde prisene konkurransedyktige.  Våre hyggelige medarbeidere streber etter å alltid gi så god service som mulig til våre kunder. 

Vi har tilgjengelig lydanlegg både på huset, samt gunstige leieavtaler via våre samarbeidspartnere. Ta kontakt for å finne ut hva vi kan levere til ditt arrangement. Trenger du kun tekniker? Eller kanskje riggpersonell? Det kan vi selvfølgelig levere!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Telefon: 403 803 75

© 2019 BY MAUSETH LYD